The Osthang Ski Resort By Daniel Fagerberg Arkitekter

By | January 19, 2019
The Osthang Ski Resort By Daniel Fagerberg Arkitekter

The Osthang Ski Resort By Daniel Fagerberg Arkitekter

In a high-tech green family home in Culver City, California, Lee + Mundwiler Architects designed a sliding glass wall between the living room and engawa—a .
This is the Osthang ski resort. It's located, as you probably guessed, in Osthang, in Ramundberget, -Bruksvallarna, -Härjedalen, -Sweden. It's an interesting .
Image 11 of 25 from gallery of Osthang / Daniel Fagerberg Arkitekter. Photograph by PederSundström.
Leave it to the Swedes to devise a minimal ski retreat, clinging to the steep Osthang cliff and overlooking dramatic mountain peaks.
Completed in 0 in Sweden. Images by PederSundström. Background, strategy The Osthang ski resort was initiated in April 2006. Working closely with the client, .
Built by Fearon Hay Architects in Auckland, New Zealand with date 2014.. daniel fagerberg arkitekter a minimalist ski resort in osthang, sweden (photo by .

    Disclaimer: All images in this page are copyright of their respective owners. We don't own or have these images. We collect them from search engine and other sources to be used as ideas for you. No copyright infringement is intended. If you have reason to believe that one of our content is violating your copyrights, please do not take any legal action. You can contact us directly to be credited or have the item removed from the site.